Opnieuw vier drugsdealers opgepakt in Aalst, drie aangehouden

Deel van de drugs was bestemd voor horecazaak aan Vredeplein

Geert De Rycke
Op vrijdag 1 februari werden drie dealers aangehouden nadat er verschillende verdovende middelen en geld werden aangetroffen in twee auto’s. Het nieuws werd nu pas meegedeeld door het parket.

De verdachte voertuigen werden opgemerkt aan rotonde De Haring waarna de politie werd verwittigd. De wagens werden gecontroleerd en de politie voerde daarna huiszoekingen uit, waar nog meer verdovende middelen werden aangetroffen. Een deel van de drugs was bestemd voor een horecazaak aan het Vredeplein in Aalst. 

De drie verdachten, een jongeman van 19 uit Denderleeuw, een 20-jarige man uit Antwerpen en een 23-jarige man uit Aalst werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van drugshandel. De man uit Denderleeuw en Antwerpen werden aangehouden, de twintiger werd vrijgelaten onder strikte voorwaarden. 

Het onderzoek werd voortgezet en dinsdag werd na bijkomend onderzoek en huiszoekingen ook nog een 39-jarige man uit Liedekerke gearresteerd. Ook hij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. Afgelopen zondag werd in Aalst ook al een drugsdealer opgepakt door de politie en aangehouden. De man bleek geen onbekende voor het gerecht te zijn. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.