Ondernemen in Aalst: 10 jaar Zero Emission Solutions

Alex Polfliet en Sofie Eeckhout van Zero Emission Solutions.
RLA Alex Polfliet en Sofie Eeckhout van Zero Emission Solutions.
Zero Emission Solutions van Aalstenaars Alex Polfliet en Sofie Eeckhout bestaat tien jaar en dat werd gevierd in Utopia. Zero Emission Solutions staat lokale overheden en bedrijven bij in de overschakeling naar hernieuwbare energie.

De tiende verjaardag van Zero Emission Solutions werd gevierd in Utopia. Alex Polfliet en Sofie Eeckhout nodigden enkele sprekers uit om te praten over circulaire economie, gebouwen en mobiliteit van de toekomst. “We schreven het klimaatplan voor de stad Aalst en ondersteunden vzw BEA met het opzetten van groepsaankopen”, zegt Alex Polfliet. “In totaal 65 steden en gemeenten zijn klant van ons, waaronder Aalst, Oostende en Hasselt. De lokale overheden streven naar CO2-neutraliteit en wij helpen hen daarbij. Ook bedrijven als Jan De Nul en Tupperware doen een beroep op ons.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.