OLV-ziekenhuis stelt blokruimte ter beschikking in augustus

OLV Ziekenhuis stelt blokruimte ter beschikking
OLV OLV Ziekenhuis stelt blokruimte ter beschikking
In de maand augustus stelt het OLV-ziekenhuis zaal Guernica 1 als ‘blokruimte’ ter beschikking van studenten met herexamens. Iedereen die hiervoor interesse heeft, kan hier gebruik van maken, ook kinderen wiens ouders niet werkzaam zijn in het OLV.

Laura Temmerman, HR Expert, zegt dat OLV het voorbeeld volgt van andere lokale initiatieven. “We volgen hiermee het voorbeeld van bepaalde lokale initiatieven, en stellen tussen 8 en 18 uur een rustgevend ingerichte zaal ter beschikking. Er is de hele dag gratis water en koffie verkrijgbaar, en op warme dagen blijft het er aangenaam fris. Geïnteresseerden hoeven niet op voorhand in te schrijven. Bij aankomst vragen we wel dat ze zich even bij het ‘patiëntensercivepunt’ aanmelden”, zegt ze. “Daar ontvangt men de wifi-code en een overzicht met de ‘huisregels’. Wie dit wenst, kan hier ook een bonnetje voor een warme maaltijd kopen aan het personeelstarief van 3,75 euro. Studenten die met de fiets komen, kunnen deze in de fietsenstalling aan de hoofdingang parkeren. Zaal Guernica 1 wordt elke weekdag ter beschikking gesteld, behalve op feestdagen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.