Oefen mee voor de Dansketting op de Dag van de Dans

Een Dansketting in Ninove.
Claudia Van den Houte Een Dansketting in Ninove.
Op 27 april is het de Dag van de Dans en wordt in Aalst een lange dansketting gevormd. Op 20, 24 en 25 april zijn er gratis workshops om die dansketting voor te bereiden.

“Iedereen die van dans houdt, is welkom”, zeggen de organisatoren. “De dansketting is gebaseerd op een choreografie van Sidi Larbi Cherkaoui. Een fanfare met veel dansenthousiasme zorgt voor de ondersteunende noten.”

Popel je om mee te doen? Teken in op de gratis voorbereidende workshops, ontmoet alle dansers-in-spe en zet samen met hen de choreografie naar je hand. De gratis workshops vinden plaats in Turnzaal De Kat, Vrijheidsstraat 65, Aalst. De workshops vinden plaats op zaterdag 20 april van 11 tot 13 uur, op woensdag 24 april van 16 tot 18 uur en op donderdag 25 april van 20 tot 22 uur. De dansketting zelf vindt plaats op zaterdag 27 april van 16 tot 17.30 uur en gaat van Utopia naar de Academie voor Beeldende Kunsten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.