Meer dan 350 overtredingen in Aalst tijdens flitsmarathon

.
Koen Baten .
De Aalsterse politie heeft donderdag zijn cijfers vrijgegeven van de flitsmarathon op dinsdag 8 oktober. In totaal werden 4.888 voertuigen gecontroleerd. 369 bestuurders reden te hard en mogen zich aan een boete verwachten. 

In totaal werd op maar liefst twaalf verschillende locaties gecontroleerd in de stad en zijn deelgemeenten. De zwaarste snelheidsovertreding werd gemeten op de Ninovesteenweg. Daar reed een bestuurder 85 kilometer per uur waar slechts vijftig kilometer per uur is toegelaten. Hij legde ook een positieve speekseltest af en mocht zijn rijbewijs inleveren voor vijftien dagen. 

De meeste overtredingen vonden plaats op het Wijngaardveld, daar werden 81 bestuurders geflitst met een te hoge snelheid. Ook op de Geraardsbergsesteenweg werden heel wat overtredingen vastgesteld. Alle overtreders mogen binnenkort een boete in de brievenbus verwachten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.