Meer dan 3.000 Halloweenfans griezelen in Nieuwerkerken

Rutger Lievens
3.300 griezelfans zijn woensdag naar Nieuwerkerken afgezakt voor de Halloweentocht van carnavalsgroep AKV Ajommoja. Die liep door donkere steegjes en verlaten panden met heel wat angstkreten en -zweet tot gevolg.

Het aantal deelnemers neemt elk jaar toe. Vorig jaar waren er 2.700 mensen op de Halloweentocht. “De exacte cijfers hebben we nog niet, maar er kwamen zeker 3.300 mensen naar onze Halloweentocht”, zegt de organisator.

Als de Aalstenaar zich kan verkleden, is hij gelukkig. Dat bleek nog eens op de Halloweentocht van carnavalsgroep Ajommoja. Gigantische spinnen, bloeddorstige moordenaars, wandelende doden: wie door Nieuwerkerken wandelde op de vooravond van Allerheiligen, had beter geen schrik in het donker.

Rutger Lievens
Rutger Lievens
Rutger LievensReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.