Man die wegreed na positieve test bij alcoholcontrole thuis aangetroffen met pint in hand

Photo News
Bruno V. moest zich donderdag verantwoorden in de politierechtbank van Aalst na een overtreding waarbij hij wegreed na een positieve alcoholtest tijdens een BOB-controle. Agenten hadden hem staande gehouden, maar moesten plots achter een andere bestuurder aan die was weggereden. 

Bruno V. kreeg van de agenten te horen dat hij niet verder mocht en moest wachten op hen. Maar na een kwartier vertrok hij toch gewoon naar huis. Toen de politie terugkwam, merkten ze dat de beklaagde vertrokken was en gingen ze hem thuis opzoeken. Daar zat hij op zijn terras met twee flesjes Jupiler. 

De man werd gecontroleerd en had natuurlijk een hogere waarde dan eerst. Voor deze feiten moest hij zich donderdag verdedigen in de rechtbank. Zijn advocaat vroeg mild te zijn. V. kreeg uiteindelijk een geldboete van 1.600 euro waarvan de helft met uitstel. Hij zal ook een rijverbod van 15 dagen moeten uitzweten. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • louis meuleman

    Louis Meuleman Wat schaamteloos van die Advocaat om milde straf te durven vragen voor dronken bestuurder die weg rijd bij politie controle ,stel dat hij iemand had aangereden wat dan !!!