Lilly-Rose is Vlaams golfkampioene bij de 7- tot 8-jarigen

Lilly-Rose Beerens uit Aalst is Vlaams golfkampioene bij 7-8 jarigen.
Filip Beerens Lilly-Rose Beerens uit Aalst is Vlaams golfkampioene bij 7-8 jarigen.
Lilly-Rose (7) uit Aalst is Vlaams kampioene golf geworden in de Vlaams-Brabantse golfclub Winge. De jonge kampioene begon vorig jaar met golf.  Lilly-Rose is de dochter van Kristof Beerens en Samira Van de Voorde.

"Dankzij winst in de finale van de Golf Ethias Kidstour is Lilly-Rose kampioene van Vlaanderen meisjes in de categorie 7- à 8-jarigen", zegt een trotse papa Kristof Beerens. "Lilly-Rose is 7 jaar oud en begon vorig jaar tijdens Pasen met de golfsport via een stage. Naast golfen doet ze aan ballet, moderne dans, piano en turnen. Ze doet tevens sporadisch al eens een modellenopdracht. Binnenkort speelt ze de finale van België", zegt de vader van Lilly-Rose. "We bedanken pro's Michael De Rouck en Sam Baeyens van golfclub De Kluizen in Aalst, Gilles Morel van Golf Vlaanderen en coach en peter Filip Beerens voor de goeie begeleiding."

Lilly-Rose Beerens uit Aalst is Vlaams golfkampioene bij 7-8 jarigen.
Filip Beerens Lilly-Rose Beerens uit Aalst is Vlaams golfkampioene bij 7-8 jarigen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.