Lilly A Paris organiseert achttiende wervelende fashionshow

Julie Van den Bossche
Lilly A Paris Julie Van den Bossche
In Lilly A Paris is er donderdagavond een fashionshow in de shop op de rechteroever in Aalst. Na afloop krijgen bezoekers de mogelijkheid te shoppen aan 10 procent exclusieve korting. “Met Lilly A Paris wil ik Parijs naar Aalst halen. Je het gevoel geven dat je als een elegante Parisienne op de Champs Elysées vertoeft”, zegt Julie Van den Bossche.

Julie Van den Bossche is de trotse zaakvoerster van Lilly A Paris, een bloeiende zaak op rechteroever in Aalst. Het begon voor haar allemaal negen jaar geleden, toen ze er aan de slag ging als jobstudent. Anderhalf jaar geleden nam ze zelf het heft in handen en sindsdien staat ze aan het roer van Lilly A Paris. Ze verkoopt er een exclusief aanbod van verschillende betaalbare merken die nergens anders in de streek te vinden zijn. Merken waaronder Alix The Label, French Connection en Liv The Label. In een vingerknip tovert Julie een gepaste outfit voor elke gelegenheid uit haar hoed, met een ‘je ne sais quoi’-touch.

De show vindt aanstaande donderdag 10 oktober plaats in de winkel zelf, om 20.30 uur. De deuren gaan open om 20 uur. “Die avond wordt er ook samengewerkt met Skoll (Aalst), Juweliers Paul Ninove-Zottegem, Ateljee Boekee, Le Salon en Cozette esthetiek. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door de beats van DJ MR. Z. Zin om een gezellige en ontspannende shopavond te beleven? Trommel je vriendinnen op en zak af naar de 1 Meistraat 6 in Aalst, bij Lilly A Paris”, zegt Julie.

Praktisch:

Fashionshow Lilly A Paris

1 Meistraat 6, 9300 Aalst (parkeren kan makkelijk in de omliggende straten of aan de oevers van de Dender, Josse Ringoirkaai en Frits de Wolfkaai)

Donderdagavond 10 oktober 2019

Deuren 20 uur – start show 20.30 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.