Laat je verwennen door de Aalsterse handelaars tijdens de Herfstshopping op 5, 6 en 7 oktober

Herfstshopping
Stad Aalst Herfstshopping
Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober vindt in Aalst de Herfstshopping plaats: de perfecte gelegenheid om op zoek te gaan naar je nieuwe herfst- of winteroutfit in de meer dan 400 winkels van de gezellige binnenstad van Aalst.

"Dit jaar is het dubbel feest", zegt de stad Aalst. "UNIZO (Dag van de klant) en Comeos (Sunday Shopday) slaan de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het eerste Weekend van de Klant op zaterdag 6 en zondag 7 oktober. Op deze dagen kunnen de handelaars je extra verwennen. Kortom een niet te missen weekend vol shopplezier", luidt het. "En op zaterdagvoormiddag 6 oktober doen de marktkramers ook een speciale actie met proevertjes van al het lekkers dat op de markt te vinden is."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.