Kandidaat-prins Werner heeft carnavalshit beet met ‘Vastelauved es van ons!’

Werner Kinoo op zijn campagnebal.
RLA Werner Kinoo op zijn campagnebal.
Kandidaat-prins carnaval Werner Kinoo heeft in de Flora in Aalst zijn campagnebal gevierd. Hij stelde er zijn nieuw campagneliedje voor: ‘Vastelauved es van ons!’ Een instant hit, op de tonen van ‘Hoe het danst’ van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle.

Wat was dat?! Met ‘Vastelauved es van ons’ heeft Aalst carnaval zijn oorwurm van 2020 beet. Slim van het team van Werner om een liedje te maken op de tonen van de megahit ‘Hoe het danst’ van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle. Bovendien is de leuze ‘Vastelauved es van ons’ meer dan ooit actueel, met al die kritiek die Aalst carnaval tegenwoordig van buiten Aalst krijgt te verduren.

Werner stond er, zoals alleen hij dat kan. Zijn broer Gunther, al bijna even bekend bij de carnavalisten, was ontroerd: “Fierheid en zonder woorden, ik heb dat altijd al gevoeld bij mijn broer. Ik heb een Aalsterse carnavalist onder de carnavalisten gezien die elk Aalsters hart kan raken met zang dans, beeld en taal”, aldus Gunther.

Werner Kinoo op zijn campagnebal.
RLA Werner Kinoo op zijn campagnebal.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.