Kamiel en Emilienne vieren 65ste huwelijksverjaardag

Het echtpaar Van Keer - Van Mossevelde.
Stad Aalst Het echtpaar Van Keer - Van Mossevelde.
Kamiel Van Keer en Emilienne Van Mossevelde uit Aalst hebben hun 65ste huwelijksverjaardag gevierd. Dat is dus een briljanten bruiloft.

Kamiel en Emilienne trouwden op 8 februari 1954, voor toenmalig burgemeester Henri Moens in het gemeentehuis van Herdersem. Kamiel ging aan de slag als hoofdboekhouder bij een verzekeringsmaatschappij en Emilienne als naaister en huishoudster. Het koppel kreeg vier kinderen: Godelieve, Mireille, Marijke en Lieven. Lieven kwam op 55-jarige leeftijd om het leven door een tragisch tramongeval in 2014, Godelieve overleed wanneer ze 61 was in 2016 aan kanker. Er volgden ook vijf kleinkinderen: Katrien, Marijke, Bob, Katia en Leen. De familie werd nog groter met de zeven achterkleinkinderen: Paulien, Renee, Olivier, Astrid, Achilles, Fiona en Femm. Schepen De Brouwer overhandigde hen een geschenk van de stad en een brief met medaille van het koningshuis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.