Joodse organisaties kregen rondleiding in carnavalshallen

Carnavalisten lachten deze week nog met Unesco en de Joden.
Kris Vonck Carnavalisten lachten deze week nog met Unesco en de Joden.
Het Forum van de Joodse Organisaties en Aalsterse carnavalisten hebben deze woensdagochtend mekaar ontmoet aan de carnavalshallen. De Joodse organisaties kregen er een rondleiding in de carnavalshallen. Dat gebeurde op vraag van Unia, dat bemiddelt tussen Joodse organisaties en carnavalisten. Pers en politiek waren niet welkom.

Eerder werden Aalsterse carnavalisten ook al uitgenodigd in de Dossinkazerne, waar de Holocaust wordt herdacht. De Joodse organisaties waren woensdag te gast in Aalst aan de carnavalswerkhallen. De rondleiding kwam er op vraag van Interfederaal Gelijkekansencentrum Unia. Els Keytsman van Unia is van Aalst en probeert te bemiddelen.

Wat er precies gezegd is en of het nog goed komt tussen de carnavalisten en de Joodse organisaties, dat is niet bekend. Er zou donderdag wel een persbericht komen van de Joodse organisaties en de carnavalisten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.