Jongeren met alarmpistool schrikken buurtbewoners op

Koen Baten
Twee jongeren hebben zondagavond de bewoners in de Duivekeetstraat opgeschrikt nadat de bewoners schoten hadden gehoord. De politie werd onmiddellijk gebeld en kwamen met vier ploegen ter plaatse. Daar werden de jongeren aangetroffen en werd er een proces verbaal opgesteld. 

Het incident gebeurde zondagavond  rond 21.30 uur, maar raakte nu pas bekend. Na een telefoontje naar de politie, kwamen ze meteen ter plaatse. De jongeren, die meerderjarig waren, werden daar nog aangetroffen. Een van hen probeerde het nog op een lopen te zetten, maar kon toch staande gehouden worden. 

De twee jongemannen zijn afkomstig uit Aalst, maar woonden niet in de buurt van de straat. Vermoedelijk waren ze in een leegstaand pand met het pistool aan het schieten. Er werd een proces-verbaal opgesteld tegen de jongeren voor het bezit van het alarmpistool. Niemand raakte gewond bij de feiten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.