Jeugdhuis Jome op 14 december ‘Het Warmste Jeugdhuis’

Jome
Jeugdhuis Jome in Gijzegem wordt op 14 december ‘Het Warmste Jeugdhuis’. De opbrengst van de actie gaat naar De Warmste Week.

“Tijdens de gezelligste periode van het jaar draagt Jeugdhuis Jome voor het tweede jaar op rij zijn steentje bij aan De Warmste Week van Studio Brussel. Vorige editie kon 1.300 euro geschonken worden, dit jaar leggen we de lat nog hoger”, zeggen de jongeren.

Op 14 december toveren ze Recreatiecentrum Dendergalm om tot een weergaloos kerstdorp waar sfeer en gezelligheid centraal staan. “Vanaf 18 uur staan onder andere de Jartellen en Prozak De Kreuners Tribute op het programma. Ook Gunther D heeft zijn komst naar Het Warmste Jeugdhuis bevestigd”, zeggen de organisatoren. “De opbrengst gaat integraal naar Levensvreugde Verblijven vzw. Een voorziening gevestigd in Aalst die mensen met een verstandelijke beperking begeleidt bij hun dagbesteding en aangepaste woongelegenheden aanbiedt.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.