Jason en Laurence serveren al vijf jaar topgerechtjes in de Molenstraat: “Eén week ligt de focus op Burnt, drie weken op L’Histoire 32"

Laurence en Jason van Burnt.
Burnt Laurence en Jason van Burnt.
Al vijf jaar verblijden Jason Spinoy en Laurence Menten Aalstenaars en bezoekers van de stad met topgerechtjes. Op de eerste verdieping van het pand in de Molestraat is er barbecue op zijn Japans in restaurant Burnt. Op het gelijkvloers kan je topgerechtjes eten in restaurant L’Histoire 32. Vanaf nu zal Burnt elke maand één week open zijn en de andere drie weken ligt de focus op L’Histoire 32. Daar zal voortaan naast het menu ook à la carte gegeten kunnen worden.

Gault&Millau beloonde Jason en Laurence eerder deze week met goede punten voor hun Burnt en L’Histoire 32. L’Histoire 32 kreeg 14 op 20 en Burnt 14,5 op 20. “De focus zal voortaan een week in de maand volledig op Burnt liggen”, zeggen Laurence en Jason. “Het blijft houtskoolbarbecue op zijn Japans. Eten aan een toog en contact met de chef blijven belangrijk. We zullen nu meer Belgische gerechten serveren, weliswaar met de Burnt-toets. Waarom geen hutsepotje?”, zeggen ze.

De andere drie weken werken Laurence en Jason aan L’Histoire 32. Jason legt er lekkere creaties met seizoensproducten op je bord, een hele belevenis. Die topgerechtjes worden nu nog meer bereikbaar voor iedereen. Vroeger was er alleen een menu. “Nu kan je ook à la carte bestellen. Daarnaast blijven we ook werken met een menu. We serveren de gerechten met natuur- en biodynamische wijn. Die zijn met heel veel aandacht gekozen en geproefd en maken de ervaring bij het gerecht compleet.”

Alle info vind je op de website van L’Histoire 32.

Jason en Laurence in Burnt.
Burnt Jason en Laurence in Burnt.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.