Inner Wheel Aalst-Noord geeft cheque van 7.170 euro aan Schoonderhage en cheque van 6.000 euro aan vzw Akouyo

Innerwheel Aalst
Innerwheel Innerwheel Aalst
De serviceclub Inner Wheel Aalst-Noord viert dit jaar haar dertigste verjaardag en ook dit jaar worden goede doelen gesteund door de 35 vrouwelijke leden.

“Van de opbrengsten van onze jaarlijkse evenementen kozen we naast een tiental kleinere projecten ook voor vzw Schoonderhage met meerdere vestigingen rond Aalst en Ninove”, zeggen de dames. “Sharon Hietbrinck kreeg een cheque van 7.170 euro voor de aankoop van een elektrische rolstoelfiets om aan mensen met een mentale handicap en een fysieke beperking meer mobiliteit te geven. Zo kunnen ook zij meer genieten van uitstappen en van de natuur.”

Een tweede cheque ging naar vzw Akouyo. “Annelies Wybo kreeg van de voorzitter van de club, Helga De Ridder, een cheque van 6.000 euro om een prachtige payote te bouwen in Togo waar mama’s hun baby’s kunnen laten inenten”, zeggen de dames. “Dit medische centrum zal meer dan twintig dorpen verbinden.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.