Inbraken in regio Aalst blijven duren, daders vooral aan de haal met geld en juwelen

Getty Images/iStockphoto
De inbrakenplaag in Aalst is nog niet voorbij. In het verlengde weekend werden opnieuw verschillende inbraken vastgesteld in woningen. De daders focussen zich vooral op juwelen en geld. Ook in enkele voertuigen werd er ingebroken. 

Inbrekers viseren al een tijdje de regio rond Aalst, wat zelf al twee maal een klopjacht opleverde in Erembodegem en Herdersem. De daders werden evenwel toen niet gevonden. Of de inbrekers nog steeds dezelfde zijn is nnog iet duidelijk. Dit keer werd ingebroken in de Beukenlaan, Stijn Streuvelsstraat en de Alfons De Cockstraat. De buit bedroeg telkens juwelen en geld. In de Resschebeke werd ook nog een poging ondernomen, maar daar raakten de daders niet binnen. De deurlijst liep wel schade op. 

Ook in een voertuig werd afgelopen weekend ingebroken. De daders gooiden er een ruit in en gingen aan de haal met een werkkoffer. Dit gebeurde op de Rampelberg. De politie voert hogere patrouilles uit sinds de inbrakenplaag. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Staaf Van Aelst

    De politie voert 'hogere patrouilles uit' Mmm..dat is dan met de heli of zo?Alleszins nog niet veel van gemerkt.Controles op snelheid en alcohol daarentegen..iets met 'easy' en 'money',ziet U.