Huis van het Kind zoekt papa’s voor Vadergroep

iStock
Het Huis van het Kind in Aalst is op zoek naar papa’s. Er wordt van start gegaan met een Vadergroep. Je kunt er ervaringen delen over het vaderschap (zowel de positieve als de negatieve). Wat voor de ene vader vanzelfsprekend is, is voor de andere vader een ontdekking. De Vadergroep is een avond van vaders voor vaders (ook toekomstige en prille vaders).

“Het is een moment om even stil te staan bij en te ventileren over het vaderschap, met de nodige relativering en humor. Het delen van je eigen verhaal en het luisteren naar dat van anderen lucht op, geeft steun, schept hoop, inspireert en biedt perspectief. De bijeenkomsten zijn gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk. De grootte van de groep wordt bewust niet te groot gehouden”, aldus de stad Aalst.

“Begeleider van de vadergroep is Niki Vanhamel, vader en oprichter van ‘Daddycation’, een praktijk voor coaching, training en verbindende communicatie. De data voor deze groep staan nog niet vast. Huis van het Kind hoort graag van geïnteresseerde vaders welke data het best zouden uitkomen”, klinkt het.

Laat dus gerust van je horen via huisvanhetkind@aalst.be of geef een seintje op 053 72 36 54.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.