Het Marc Van Ranst-lied op tonen van ‘Hoe het danst’: ‘Wil niet zeggen dat ik jou niet mis’ wordt ‘Mijn handen roken nog nooit zo fris’

Screenshot clip Marc Van Ranst Lied.
Supercontent Screenshot clip Marc Van Ranst Lied.
In bittere coronavirustijden is er gelukkig ook humor om ons op te beuren. De mannen van Supercontent maakten ‘Het Marc Van Ranst Lied’. Het is een ode aan ‘s lands beroemdste viroloog, op de tonen van het nummer Hoe Het Danst van Marco Borsato.

Pieterjan en Jeff van Supercontent schreven een ode aan de bekendste viroloog van het land op de tonen van Hoe Het Danst. ‘Wil niet zeggen dat ik jou niet mis’ wordt ‘Mijn handen roken nog nooit zo fris’ en ‘Ga maar kijken hoe het danst’ klinkt in de parodie als ‘Ik zie enkel Marc Van Ranst’. 

De viroloog zelf vindt de muzikale ode “geweldig”, verklaarde hij woensdagmiddag in het Radio 1-programma ‘Nieuwe Feiten’.  Hij kreeg al “honderd berichtjes” binnen die hem op het filmpje wezen. Wat de professor extra leuk vindt, zijn de strofes. Die stemmen helemaal overeen met de preventietips om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Geniet mee.