Het enige Vlaamse betonnen minigolfterrein voor competitiegolfers ligt in... Dendergalm

Minigolf aan Dendergalm in Gijzegem.
RLA Minigolf aan Dendergalm in Gijzegem.
Recreatiedomein Dendergalm in Gijzegem is geopend met een spelletje golf. Uitbaters Christophe Corthals (alias Cali) en Wendy Michiels en het stadsbestuur van Aalst mochten het eerste spelletje spelen op het nieuwe hypermoderne betonnen minigolfterrein van Dendergalm.

Cali en Wendy houden niet alleen de horecazaak van Dendergalm open, ze verhuren er ook golfsticks en balletjes. Op het terrein van Dendergalm liet de stad Aalst een hypermodern minigolfterrein aanleggen. Niet zomaar een, maar het neusje van de zalm in de minigolfwereld. Het is zo professioneel aangelegd dat minigolfclubs hier competitie kunnen spelen.

“Er zijn drie formaten golfsticks, aangepast aan de leeftijd van de spelers: volwassenen, kinderen en daartussen. De golfballetjes zijn ook niet allemaal dezelfde. De ene botst wat hoger dan de andere. Aan elke minigolfbaan zal aangeduid zijn met welk balletje je het beste resultaat kan bereiken”, zegt Cali. “We zullen ook een score bijhouden van de beste spelers, om er wat competitie in te steken”, zegt hij.

Minigolf aan Dendergalm in Gijzegem.
RLA Minigolf aan Dendergalm in Gijzegem.
Minigolf aan Dendergalm in Gijzegem.
RLA Minigolf aan Dendergalm in Gijzegem.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jelle Steghers

    Tof