Het eerste verkiezingsdebat nu dinsdag in Kaai 17

Het debat vindt nu dinsdag plaats.
Fifty One Het debat vindt nu dinsdag plaats.
Op dinsdag 11 september vindt het eerste verkiezingsdebat plaats naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen. Alle partijen sturen hun lijsttrekker, Frederik De Swaef van HLN is moderator.

"Een debat waar al eens aan het cordon sanitair getwijfeld wordt? Waar schepenen een nieuwe baskettempel aankondigden? Waar lang op voorhand geheime voorakkoorden bekendgemaakt worden? Dat móet het verkiezingsdebat van Fifty One Club Aalst zijn", zegt Filip Bonny, de organisator. Ilse Uyttersprot (CD&V), Lander Wantens (Groen), Jean-Jacques De Gucht (Open Vld), Christoph D'Haese (N-VA), Michel Van Brempt (VB), Sam Van de Putte (sp.a) en Ann Van de Steen (Lijst A) gaan in debat.

"Op dinsdag 11 september tekenen opnieuw alle Aalsterse lijsttrekkers paraat om zichzelf, hun partij en hun programma voor te stellen. En om op alle scherpe en kritische vragen van moderator Frederik De Swaef te antwoorden. Zo hebben ze het ons in elk geval beloofd", zegt hij.

Het debat start dinsdag stipt om 20.30 uur in Kaai 17 in Aalst. Inschrijven hoeft niet, aan de kassa kost inkom 5 euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.