Grote Markt klaar voor gele trui Bernal en Tour-Belgen

De Grote Markt is klaar voor het na-Tourcriterium.
RLA De Grote Markt is klaar voor het na-Tourcriterium.
De Grote Markt van Aalst is klaar om de renners van de Ronde van Frankrijk te ontvangen. De viptent staat er, het spandoek boven de finishlijn hangt. De organisator maakte ondertussen bekend dat hij erin slaagde om de gele trui naar Aalst te halen.

Criterium-organisator Johny Van den Borre moest er serieus wat geduld voor oefenen, maar kon dit weekend toch de deal met gele trui Bernal afronden. “De Colombiaan Egan Bernal, gele trui van 2019, komt naar Aalst. Hij rijdt samen met zijn ploeggenoot bij Ineos Jonathan Castroviejo het criterium van Aalst”, zegt hij. Ook een pak Tour-Belgen staat aan de start. Het na-Tourcriterium is na carnaval het grootste event in Aalst, met meer dan 50.000 bezoekers. De viptent en dranghekkens staan klaar, nu hopen dat het droog blijft morgen en dan krijgen we weer een topeditie van het na-Tourcriterium.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Andy Staelens

    Niet in de nadars rijden hé.