Graatmager konijntje in kattenbak achtergelaten in stadspark van Aalst, groendienst vangt het op

Het konijntje werd aan de Groendienst van Aalst afgezet.
Stad Aalst Het konijntje werd aan de Groendienst van Aalst afgezet.
De Groendienst van de stad Aalst vond weggestopt tussen de struiken van het stadspark een kattenbak met daarin een graatmager konijntje. De medewerkers van de stad vangen het konijntje nu op.

Het konijntje werd mager en in eigen uitwerpselen gevonden. “Deze schattige pluizenbol werd gevonden in het stadspark van Aalst in een kattebak en kartonnen doos verstopt tussen de struiken”, zegt Katrien Van Langenhove, die bij de stad werkt. “Hoe haal je het in je hoofd om een dier op zo een manier te dumpen? Een dier heeft liefde nodig. Het is geen speelgoed ‘Made in China’, het is een levend wezen. Dank aan de collega’s van de groendienst en de collega van mijn team om dit pluisje te vinden en op te vangen.”

Het konijntje werd aan de Groendienst van Aalst afgezet.
Stad Aalst Het konijntje werd aan de Groendienst van Aalst afgezet.
Het konijntje werd in een kattenbak aan de Groendienst van Aalst afgezet.
Stad Aalst Het konijntje werd in een kattenbak aan de Groendienst van Aalst afgezet.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.