Gewonde bij aanrijding op N41 in Hofstade

De BMW kwam uit de Hekkestraat en reed in op het minibusje.
Koen Baten De BMW kwam uit de Hekkestraat en reed in op het minibusje.

Op het kruispunt met de N41 en de Hekkestraat in Hofstade is zondagavond een gewonde gevallen bij een aanrijding tussen twee wagens. 

Een Renault minibusje reed op de Steenweg op Dendermonde in de richting van Gijzegem toen een BMW uit de Hekkestraat kwam gereden. De bestuurster reed volgens een getuige aan hoge snelheid de N41 op zonder voorrang te verlenen en zag de Renault waarschijnlijk niet. De de Renault werd aangereden in de flank en kwam op de afslagstrook tot stilstand. De bestuurster van de BMW reed nog vijftig meter verder en plaatste haar wagen daar aan de kant. Ook haar wagen raakte zwaar beschadigd. 

Een van de passagiers in het minibusje raakte bij het ongeval gewond en werd naar het ziekenhuis van Aalst gebracht. 

De brandweer kwam de brokstukken opruimen. Door het ongeval was er tijdelijk stapvoets verkeer. Beide auto's moesten getakeld worden. 

De Renault raakte zwaar beschadigd na de aanrijding. De passagier in het voertuig raakte gewond.
Koen Baten De Renault raakte zwaar beschadigd na de aanrijding. De passagier in het voertuig raakte gewond.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.