Gesprongen lamp begint te smeulen aan Volkshuis op Houtmarkt

De situatie was snel onder controle.
Koen Baten De situatie was snel onder controle.
Op de Houtmarkt in Aalst moest de brandweer deze avond ter plaatse komen aan het Volkshuis. Een lamp was er gesprongen en begon te smeulen waardoor de aanwezigen de brandweer verwittigden. De schade bleef beperkt en niemand raakte gewond. 

In het gebouw waren een tiental mensen nog aanwezig op het moment van de feiten. Zij verwittigden de brandweer. De Aalsterse brandweerlui bleven een hele tijd ter plaatse om een grondige controle te doen en zeker te zijn dat de situatie onder controle was. 

De aanwezigen werden even geëvacueerd en moesten buiten wachten. De schade bleef beperkt tot de lamp in het gebouw. De Pontstraat ter hoogte van de Houtmarkt was wel een tijdlang afgesloten voor het verkeer. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.