Gekke bekken op gekleurde huisjes in de Peperstraat kondigen Wonderwalls-boek aan

De huizen van de Peperstraat kregen ogen en een mond.
Rutger Lievens De huizen van de Peperstraat kregen ogen en een mond.
De gekleurde huisjes van de Peperstraat - het Nyhavn van Aalst - waren al een publiekstrekker, maar Katrien Vanderlinden van Wonderwalls doet er nog een schepje bovenop. Ze gaf de huizen een 'facelift', ter aankondiging van de voorstelling van haar Wonderwalls-boek volgende week.

“Ik gaf de Peperstraat een superdeluxe facelift! Ga zeker eens kijken en laat die glimlach op je snoet maar komen", zegt Katrien Vanderlinden. Met de facelift van de huisjes wil ze de boekvoorstelling aankondigen die volgende week plaatsvindt in Utopia.

"Het is een DIY-boek over hoe je zelf de mooiste muurschildering kan maken in je kinderkamer en dat zonder dat je moet kunnen tekenen. Je kan het boek nu al bestellen op www.standaardboekhandel.be/…/katrien-va…/wonderwalls", zegt ze.

Het boek is verkrijgbaar vanaf 12 oktober.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.