Gault&Millau maakt scores bekend: restaurants Burnt en De Frigo krijgen direct goeie punten

Chef-kok Helena Creytens en slager Matthias De Ridder.
Rutger Lievens Chef-kok Helena Creytens en slager Matthias De Ridder.
In de aanwezigheid van de pers en van meer dan 1.000 mensen uit de restaurantsector werd maandagmiddag de langverwachte editie 2019 van de Gault&Millau Gids voorgesteld, de zestiende op rij. Hier alvast de scores mee van de Aalsterse restaurants:

Kelderman 15
‘t Overhamme 15
Burnt 14,5 (nieuw)
L’Histoire32 14 (stijger)
Albatros 13 (stijger)
Cul’eau 13
De Frigo 13 (nieuw)
La Tourbière 13
Pacht 26 13
Tang’s Palace 12




1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Filip Vereecken

    Pacht 26 mag van mij mee boven staan met 15. Zeker even goed dan de andere twee. En we weten weer waar naar toe. Dankje HLN.