Foundation Jana De Koker start Sint-actie ten voordele van kinderziekenhuizen

De Foundation Jana De Koker start met een actie rond Sint-Maarten om geld in te zamelen voor goede doelen. Cindy De Mul en Stijn De Koker, die Jana verloren aan een zeldzame ziekte, zijn de drijvende krachten achter de vereniging.

“De Sint is binnenkort in het land, dat betekent tijd voor iets zoets. Wil jij onze vzw steunen, dan kan dat door een zakje snoep van 4 euro te kopen. Of een zakje marsepein van 4 euro, een geurkaars van 4 euro of een zakje chocolade van 3 euro. Met deze bijdrage toveren jullie een lach op het gezicht van een ziek kind”, zeggen Stijn en Cindy. “De snoepjes kunnen afgehaald worden of we kunnen ze ook leveren.” De opbrengst gaat onder meer naar prikcadeautjes voor jonge patiënten in kinderziekenhuizen.

Bestellen kan via foundationjanadekoker@hotmail.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.