FOTO-ITEM: Aalsterse brandweer trekt aan het langste eind in vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen spoeddienst

De keeper van de spoeddienst is te laat en kan de bal niet meer uit doel halen.
Koen Baten De keeper van de spoeddienst is te laat en kan de bal niet meer uit doel halen.
Op het voetbalterrein aan café Stinne in Meldert hebben de Aalsterse brandweer en de spoeddienst van het ziekenhuis uit Aalst, Asse en Ninove een vriendschappelijke voetbalwedstrijd gespeeld. Beide hulpdiensten spelen een aantal matchen per jaar voor het plezier en voor de sfeer. De Aalsterse brandweer trok overduidelijk aan het langste eind en won met 2-6. 

Aan de voetbalwedstrijd valt er buiten de eer van de overwinning niets te winnen. Het gaat dan ook puur om het amusement tijdens de match en voor een leuke sfeer. De wedstrijd stond ook een beetje in het teken van Aalst carnaval, dat volgende week start. Sommige supporters hadden zich hier dan ook speciaal voor uitgedost. “De sfeer is hier op en top, en daar doen we het uiteindelijk voor”, klinkt het. 

.
Koen Baten .

In de eerste helft kwam de spoeddienst op voorsprong, maar kort nadien maakten de brandweerlui al snel gelijk, en gingen ze er op en er over. De spoeddienst kwam nog terug tot 2-2, maar na een owngoal bleek de veer gebroken. De Aalsterse brandweer maakte met een schitterende kopbalgoal nog de 2-4, en eindigde de wedstrijd met 2-6. Na de match werd er gezellig nog wat nagepraat en iets gedronken. 

.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
FC spoed OLV- Brandweer Aalst
Koen Baten FC spoed OLV- Brandweer Aalst
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .
.
Koen Baten .Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.