Florale Expo in L’Atelier met kunst van bloemen

Annick met een experimenteel bloemstuk.
Andy Heyndrickx Annick met een experimenteel bloemstuk.
Op zondag 11 november is er een florale expo in L’Atelier in de Arbeidstraat in Aalst.  Hier geen bloemen in een vaas, bezoekers mogen zich verwachten aan allerhande sculpturen en objecten.

Andy Heyndrickx en Annick Haesendonckx, beide florale vormgevers, durven al eens buiten de lijntjes te kleuren en gaan op zoek naar allerlei materialen om te creëren: van vezels over isolatiebuizen tot steenkool in combinatie met sempervivum. Annick is de bezieler van L’Atelier, waar ambacht en kunst elkaar ontmoeten en waar zij haar passie deelt met artiesten in verscheidene disciplines. Op regelmatige basis is er werk te zien van anderen, zelf volgt zij een beeldhouwopleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Aalst.

“Ik zoek in mijn vrije tijd vaak de oneindige buitenruimte op om er aan land art te doen, een kunstvorm die inspeelt op bepaalde kenmerken van het landschap en waarbij de kunstenaar het landschap manipuleert zodat het met andere ogen gezien kan worden”, zegt Andy Heyndrickx. “Via interactie en toevoegingen ga ik de confrontatie met de natuur aan. Ik fotografeer mijn werk om ze vervolgens online te posten via mijn website www.eldiemus.be of Facebookpagina Eldiemus Land Art.”

Meer info over de expo kan je vinden op de Facebookpagina ‘1111Aalst’ of de website https://www.1111-aalst.be.

De florale expo loopt van 11 tot 17 uur.

Millefeuille/Land art compositie van Andy Heyndrickx.
Andy Heyndrickx Millefeuille/Land art compositie van Andy Heyndrickx.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.