Finse piste vanaf 6 augustus dicht tot einde van bouw nieuw zwembad

Zo zal het zwembad van Aalst eruit zien.
Repro Rutger Lievens Zo zal het zwembad van Aalst eruit zien.
Vanaf 6 augustus zal je niet meer kunnen trainen op de Finse piste in het Zwembadpark in Aalst. Ook de speeltuin wordt tijdelijk verwijderd.

“De Finse piste wordt vanaf 6 augustus 2019 afgesloten in functie van de werfinrichting. Hierdoor zal het gedurende de uitvoering van de werkzaamheden niet meer mogelijk zijn om de volledige ronde te lopen. De VITA-groep zal in een kortere aangepaste ronde voorzien”, zegt de stad Aalst. “Op de plek van de speeltuin worden het tijdelijk onthaal, de tijdelijke kleedkamers en bergruimtes ingericht. Hierdoor wordt tijdens de werken de speeltuin verwijderd. Na de bouwwerken zal de zwembad weer over een speeltuin beschikken.”

De busparking zal vanaf 6 augustus 2019 niet meer toegankelijk zijn. Pas in de laatste fase van de bouwwerken zal deze opnieuw toegankelijk zijn. “De grote parking blijft open gedurende de volledige uitvoering van de werken. De fietsenstalling is tot eind oktober op zijn huidige locatie toegankelijk. Nadien wordt ze naar de zijde van de tijdelijke kleedkamers verplaatst”, zegt de stad.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.