Fatma Yildiz (Groen): “Ik vrees dat Michel Van Brempt (VB) radicaliseert. Ik krijg geen hand meer van hem”

Fatma Yildiz
Fatma Yildiz Fatma Yildiz
Aalsters Groen-gemeenteraadslid Fatma Yildiz vraagt zich af of ze via de ‘klikmail’ van de stad Aalst een melding moet maken over VB’er Michel Van Brempt. “Hij lijkt geradicaliseerd”, zegt ze.

Indien je denkt dat iemand in je omgeving radicaliseert, kan je dat melden aan de stad Aalst via ABCproject@aalst.be. Fatma Yildiz van Groen heeft al iemand in gedachten, laat ze op sociale media weten.

“Ik zou ook graag een melding maken. Ik krijg van Michel Van Brempt (VB) tijdens de gemeenteraadsverkiezingen geen hand meer. Ik vermoed dat hij helaas aan het radicaliseren is, of al geradicaliseerd is”, schrijft ze. Ze doet ook een oproep aan de media om geen onrust te zaaien waar het niet nodig is. Ze vond het artikel dat melding maakte van het e-mailadres ABCproject@aalst.be niet nodig. “Allochtone jongeren worden dagelijks al genoeg geviseerd. Wij als Aalstenaars horen te zorgen dat de stad Aalst zijn rust blijft behouden.”
50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hedwig Jacobs

  Ik vind het heel spijtig dat de partij Groen volledig de islamitische toer opgegaan is, vroeger kwamen ze op voor natuur en dier, en dachten we eindelijk een partij naar het hart van de mensheid, maar sinds ze voor het onverdoofd slachten zijn en echt aan politiek zijn gaan doen, is nu echt het sop van de kool, en de weinige Vlamingen die de partij nog rijk is zullen zich op termijn toch moeten bezinnen. In Nederland heeft de partij van de dieren geen enkele kleur.en zo zou het moeten.

 • Ludwig Gistelinck

  Wat doet Almaci van groen dan wel, die loopt nog steeds Tom van Grieken voorbij zonder een hand de geven. Is dat geen voorbeeld van racistisch gedacht en weinig oF geen respect?

 • jean pierre Tibermont

  Maar beste Fatma uw voorzitster Almaci weigert Van Grieken ook een hand te geven is zij dan ook aan het radicaliseren...?

 • Toran Korshnah

  Sunno Hamar, een radicaal rechts politicus die de waarden van de Islam gaat verdedigen? Dacht het niet. Als de hand aangeboden wordt gaat die zogenaamde ongepastheid niet op. Trouwens, zo wereldvreemd zijn de meeste Islamieten niet. De meesten weten heus wel dat er in het geven van een hand geen kwade bedoelingen zitten. Integendeel.

 • Moehmena Rahous

  Verbeter de wereld, begin bij jezelf, Aalsters Groen-gemeenteraadslid Fatma Yildiz. Doe bvb die hoofddoek af, als teken van niet religieus geradicaliseerd zijn, in een westerse, verlichte stad zoals Aalst. De hoofddoek is voor u een symbool van uw geloof, de islam, een religie die voor mij een moorddadige indoctrinatie-ideologie is (denk aan slachtoffers van Islamietische Staat). Ik zou ook bevreesd zijn dat u mijn hand zou vastnemen. Is 3 zoenen geven een teken van radicalisering voor u ?