Extra zuurstof voor de leerkrachten van TechniGO! dankzij Rode Neuzen Dag actie

Rode Neuzen Reporters maken de krant!

Potjes en plantjes
Joachim Bayens Potjes en plantjes
November is de maand van Rode Neuzen Dag. In de krant nemen Rode Neuzen-jongerenreporters uit heel Vlaanderen de verslaggeving over. In Aalst maakte Rode Neuzen-reporter Joachim Baeyens van TechniGo! Aalst artikels, video’s en een heuse vlogpost over Rode Neuzen Dag. Vandaag brengt hij verslag over een actie van de derde- en vierdejaars VVDB. “De leerkrachten van TechniGO! Aalst hebben er sinds kort extra zuurstof bij. Dat komt allemaal door de verkoop van de zuurstofplantjes, georganiseerd door het derde en het vierde jaar VVDB.”

De ene succesvolle Rode Neuzen Dag-actie is nog niet eens voorbij, of de andere staat al aan te schuiven. De klassen 3 en 4 VVDB verkochten namelijk zuurstofplantjes met zelf beschilderde terracotta bloempotjes. De leerlingen konden hun creatief ei kwijt met het beschilderen van de bloempotjes en hun groene vingers bovenhalen met het planten van de plantjes zelf.

Potjes
Joachim Bayens Potjes

Veel creativiteit en opbrengst.

Het beschilderen gebeurde volledig in de eigen stijl van de leerlingen, waardoor elk potje uniek was. Na het schilderen werden er zuurstofplantjes in verpot en verkocht aan de leerkrachten voor de zeer democratische prijs van 3 euro per stuk. Deze actie sloeg meteen aan en bracht maar liefst een kleine 100 euro op, allemaal ten voordele van de Rode Neuzen Dag.

Wil je ook zelf iets doen voor Rode Neuzen Dag? Doe een gift aan Rode Neuzen Dag op rodeneuzendag.be. 

Potjes en plantjes
Joachim Bayens Potjes en plantjes
Dit artikel werd gemaakt door Rode Neuzen Reporter Joachim
Henk Deleu Dit artikel werd gemaakt door Rode Neuzen Reporter JoachimReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.