Eindbedrag Levensloop 2018 is bekend: 241.982 euro

De chequeoverhandiging vond plaats in de studio van Goeiedag Radio.
Rutger Lievens De chequeoverhandiging vond plaats in de studio van Goeiedag Radio.
Een overweldigend bedrag van 241.982 euro, zoveel zamelde Aalst in tijdens Levensloop 2018. Het bedrag werd vanavond bekendgemaakt tijdens een radio-uitzending op Goeiedag Radio.

Vorig jaar werd ietsje meer opgehaald, 248.410 euro, maar het blijft een fenomenaal bedrag. In het stadspark van Aalst waren dit jaar 100 teams, 161 vechters en 5.370 deelnemers actief. Samen zamelden ze dus 241.982 euro op voor de Stichting Tegen Kanker. “Helemaal niet slecht als je weet dat 27 steden in België bijna 4 miljoen euro verzamelden. Aalst doet meer dan een duit in het zakje”, aldus Levensloop Aalst. Een deel van het geld vloeit terug naar projecten uit de streek. Organisaties die daar meer info over willen, surfen naar www.levensloop.be.

Het eindbedrag van Levensloop Aalst.
Levensloop. Het eindbedrag van Levensloop Aalst.
De chequeoverhandiging vond plaats in de studio van Goeiedag Radio.
Rutger Lievens De chequeoverhandiging vond plaats in de studio van Goeiedag Radio.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.