Eendracht speelt ‘Century Game’ tegen Nederlandse topclub AZ

Photo News
AZ Alkmaar, een club uit de top vier van Nederland en een vaste waarde in de Europa League, speelt op 22 juni in het Pierre Cornelisstadion tegen Eendracht Aalst. De Century Game is een van de hoogtepunten van de viering van het 100-jarig bestaan van Eendracht Aalst.

“Er werd een overeenkomst bereikt met de Nederlandse topclub AZ, die in de maand juni met haar volledige A-kern naar Aalst zal afreizen”, klinkt het bij Eendracht Aalst. “AZ, een vaste waarde in de Europa League, is onder het bewind van John Van den Brom opgeklommen naar de top-vier van Nederland. De bekendste namen in de selectie zijn onder meer Marco Bizot (ex-Genk) die zich opwierp tot derde doelman van Oranje, Adam Maher (ex-PSV) en de ervaren ex-international Ron Vlaar. Met Stijn Wuytens is er ook een Belg actief. In 2009, toen Moussa ‘tita tovenaar’ Dembélé er het mooie weer maakte, pakte de club uit Alkmaar nog de Nederlandse titel.”

Eendracht Aalst is nog aan het bekomen van de degradatie, maar de club kijkt ondertussen vooruit en kijkt uit de naar de viering van 100 jaar Eendracht in juni. “Bij het 90-jarig bestaan kwam RSC Anderlecht op bezoek, nu mag den Iendracht zich nog eens opmaken voor de komst van een buitenlandse topclub. Het Century Game staat geprogrammeerd voor zaterdag 22 juni met aftrap om 20 uur", zegt de club.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • William Vanlaer

    Wat een klucht bij deze club,galamatch tegen een Nederlandse top4 club (om zieltjes en abo's te vergaren),zelfs tegen onze vierde klassers konden ze met moeite een wedstrijd winnen.