Eendracht Aalst trekt naar Nederland voor galawedstrijd

Een beeld van de match tussen AZ Alkmaar en Heracles Almelo op 23 april.
VI Images Een beeld van de match tussen AZ Alkmaar en Heracles Almelo op 23 april.
De galawedstrijd tussen Eendracht Aalst en AZ Alkmaar naar aanleiding van de honderdste verjaardag van Eendracht kan toch doorgaan. De burgemeester van Aalst verbood de wedstrijd in het Pierre Cornelisstadion, de clubs hebben nu beslist om in Nederland tegen mekaar te spelen.

“Na overleg met de supportersclubs werd geopteerd om de voorziene galawedstrijd tegen AZ Alkmaar in Nederland te spelen”, zegt Eendracht Aalst. “De wedstrijd organiseren in een naburig stadion was minder interessant voor de supporters en financieel niet haalbaar. De Nederlandse topclub nodigt Eendracht Aalst en haar supporters nu uit naar Noord-Holland.”

“De galawedstrijd zal worden gespeeld op zaterdag 22 juni om 18 uur in Dirkshorn, waar AZ nog meer duels afwerkt en onze spelers een uitstekende accommodatie en een perfecte grasmat wacht. De ticketprijs zal 7,50 euro bedragen”, zegt Eendracht. “Onze club zal supportersbussen inleggen voor de uitstap naar de omgeving van Alkmaar. Meer info en inschrijvingsmogelijkheid volgen snel.”

We hebben het eventjes opgezocht voor u. Volgens Google Maps duurt een autorit van de Bredestraat in Aalst naar het veld van Dirkshorn op een zaterdag zo’n drie uur. Heen en terug is dat ongeveer zes uur op de bus.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerard Dekker

    Komt het toch nog goed. Voor de liefhebbers van golf, er is in Dirkshorn een prachtige 18 holes golfbaan met een heel goed (openbaar) restaurant. Het is ook nog vlakbij de kust.