Eendracht Aalst All Stars spelen benefietmatch tegen BV's

Eendracht Aalst en vzw Stisa slaan de handen in mekaar.
Rutger Lievens Eendracht Aalst en vzw Stisa slaan de handen in mekaar.
Eendracht Aalst en vzw Stisa organiseren op 1 november een benefietmatch in het Pierre Cornelisstadion. Eendracht Aalst All Stars nemen het die dag op tegen Bekende Vlamingen. Opbrengst gaat naar De Kade in Brugge, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een beperking.

Noteer alvast 1 november om 18 uur in de agenda, want op die dag kan u een goeie daad doen door een voetbalwedstrijd bij te wonen. Een ticket van de voetbalmatch tussen de All Stars van Eendracht Aalst en de BV's kost 5 euro en gaat naar vzw De Kade.

"Aalst is een warme stad, dat zien we aan het enthousiasme voor Levensloop. Daarom organiseren we deze benefietmatch. Bij vorige keren dat we een benefietmatch organiseerden waren er 500 toeschouwers, ik hoop deze keer op het dubbele", zegt Dirk Adriaenssens van Eendracht Aalst. "De uitslag doet er niet toe, we hopen veel mensen te mobiliseren."

De wedstrijd vindt plaats op 1 november om 18 uur. Oud-spelers Predrag Filipovic, Theo Zakkas en Olivier Lamberg hebben al laten weten dat ze meedoen. Tickets zijn beschikbaar in het clubsecretariaat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.