E40 in Aalst urenlang versperd na zwaar ongeval, bestuurder in levensgevaar

De schade aan beide voertuigen was groot.
Repro Moreau De schade aan beide voertuigen was groot.
De E40 in Aalst ter hoogte van de brug aan de Churchillsteenweg in Aalst was zaterdagochtend lange tijd volledig versperd door een zwaar ongeval. Twee voertuigen kwamen rond 5 uur met elkaar in aanrijding. De ravage was enorm en het verkeer moest meerdere uren over de pechstrook. 

Wat de oorzaak is van de aanrijding is nog onduidelijk. Rond 5 uur zaterdagochtend botsten twee voertuigen hard met elkaar. De schade was enorm en de inzittenden raakten ook gewond. De 33-jarige man was een taxibestuurder die het ongeval veroorzaakte. Hij blies safe en was niet onder invloed. De bestuurder van het aangereden voertuig raakte levensgevaarlijk gewond. De taxichauffeur werd lichtgewond. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht. De autosnelweg lag bezaaid met brokstukken door de klap en was bijna drie uur lang afgesloten over de drie rijstroken. “Er werd een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken", zegt Annelies Verstraete van het parket. 

Het verkeer moest er over de pechstrook, wat zorgde voor heel wat vertragingen van ruim een half uur.

De schade aan beide voertuigen was groot.
Repro Moreau De schade aan beide voertuigen was groot.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.