Driekoningenfeest op 11 januari in zaal Cinema

De Meyst en Massi op het vorige Driekoningenfeest.
Rutger Lievens De Meyst en Massi op het vorige Driekoningenfeest.
Het Driekoningenfeest van Aalst zal niet meer in een tent op het Statieplein plaatsvinden, maar in zaal Cinema aan de Hopmarkt. Op 11 januari weten kandidaat-prinsen Yvan en Werner wie eerst mag optreden op de prinsenverkiezing.

Traditioneel wordt tijdens het Driekoningenfeest met een spelletje op het podium de volgorde van de optredens op de prinsenverkiezing vastgelegd. De winnaar mag kiezen of hij als eerste of als tweede optreedt. Vroeger vond het Driekoningenfeest plaats in de Sint-Annazaal, de laatste jaren in een tent op het Statieplein. Het feest verhuist nu naar zaal Cinema.

“Die dag maken we eerst de affiche van Aalst carnaval bekend op een persconferentie. Ook de winnaar van de ontwerpwedstrijd voor de popverbranding wordt bekendgemaakt”, zegt Dirk Verleysen, voorzitter van het Feestcomité. “Aansluitend gaan de deuren open voor het Driekoningenfeest.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.