Drie katten overleven woningbrand niet, huis onbewoonbaar door rookschade

De woning liep aanzienlijke schade op en is tijdelijk onbewoonbaar.
Koen Baten De woning liep aanzienlijke schade op en is tijdelijk onbewoonbaar.
Drie katten hebben een woningbrand in de Valerius De Saedeleerstraat niet overleefd. De keuken heeft zware schade opgelopen en het huis werd tijdelijk onbewoonbaar verklaard door de rookschade. Het gezin zal opgevangen worden door familieleden. 

Het vuur brak zondagochtend uit omstreeks 8.45 uur. Het waren de buren die de brand opmerkten en de bewoners gingen wekken. Het gezin met vier kinderen was nog aan het slapen, maar konden tijdig de woning verlaten. Drie katten die zich in het huis bevonden, konden niet meer gered worden en overleefden de brand niet. Het vuur was snel onder controle, maar de keuken liep zware schade op. Ook de rest van de woning kreeg te maken met heel wat rookschade. De woning werd grondig verlucht door de brandweer, maar werd toch tijdelijk onbewoonbaar verklaard door de rookschade. Het gezin wordt opgevangen door familieleden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.