Drie dagen ‘SpringPaleis’ in De Schreef

Archiefbeeld springkasteel.
Mine Dalemans Archiefbeeld springkasteel.
Sportcentrum De Schreef in Aalst is op 2, 3 en 4 januari een pop-up springdorp. Een niet te missen event voor kinderen tussen 2 en 12 jaar oud, de ouders kunnen terecht in de winterbar.

“Op 2, 3 en 4 januari toveren we De Schreef om tot springdorp”, aldus De Schreef. “Van een pand-springkasteel voor de allerkleinsten tot een mega-piratenboot en hindernissenparcours, fun is sowieso verzekerd! Iets eten of drinken in een gezellig kader terwijl jouw kinderen zich uitleven? In onze gezellige bar kan je rustig iets drinken. Of plan je die eerste soldenkoopjes te gaan scoren? Dan voorzien wij graag het toezicht op jouw kroost.”

De springkastelen zijn veilig toegankelijk voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. De attracties worden per leeftijdscategorie opgesteld. De toegang tot onze gezellige winterbar is gratis voor ouders en begeleiders. De tickets in voorverkoop zijn verkrijgbaar tot 31 december 12 uur in De Schreef of online.

Tickets zonder toezicht: 5 euro in voorverkoop of 6 euro aan de kassa. De ouder of begeleider blijft steeds aanwezig en houdt zelf toezicht. Tickets met toezicht kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de kassa. Animatoren van De Schreef verzorgen dan het toezicht op de kinderen.

Info via www.deschreef.be/springpaleis
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.