Derde Winterweekend komt eraan: de laatste cadeautjes voor Oudejaarsavond

Winterweekend in Aalst.
RLA Winterweekend in Aalst.
Op 28 en 29 december is er in Aalst het derde WinterWeekend. Voor wie nog niet al zijn of haar cadeautjes heeft, is dit het signaal om in actie te schieten. Tijdens het WinterWeekend valt er heel wat te beleven in de stad.

“The Scaldish Christmas Boys en De Pooltrotters begeleiden je op 28 december met hun sfeervolle en gezellige kerstdeuntjes”, zegt de stad Aalst. “Op de koopzondag van 29 december weerklinken de warme winterse melodieën van De Jolige Ijsberen en The Christmas Streetband in de winkelstraten. Combineer je geschenkenjacht met een bezoek aan het kerstdorp ‘WinterSmaak’ op de Grote Markt. Nagenieten van drie shoppingweekends vol winterse avonturen kan in een knus hoekje van WinterBar BADS op het Werfplein.”

Alle info op de website van Overwinteren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.