Derby Eendracht Aalst tegen FCV Dender op verkiezingsdag

De duels tussen Aalst en Dender zijn altijd geladen.
Copyright : Geert De Rycke De duels tussen Aalst en Dender zijn altijd geladen.
Niet alleen politici tellen af naar 14 oktober, ook supporters van Eendracht Aalst en FCV Dender EH doen dat, maar dan om een heel andere reden. Op zondag 14 oktober spelen de rivalen tegen mekaar in het Pierre Cornelisstadion.

Na het stemmen voor jouw favoriet politicus kan je dus genieten van een authentieke Denderstreek-derby tussen Eendracht Aalst en FCV Dender EH. "In het laatste burenduel wist Jonas Heymans in de extra tijd voor 1-1 te zorgen. Een gelijkspel dat smaakte als een overwinning! We gaan vol voor de zege: Iendracht veroit!", klinkt het bij Eendracht Aalst.

Er worden nog 2 voorverkoopmomenten georganiseerd voor de derby tegen Dender. Op vrijdag 5 oktober en woensdag 10 oktober kan je voor tickets terecht op het clubsecretariaat, telkens van 18 tot 21 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.