Exclusief voor abonnees

De stad moet besparen: verkoop fuifzaal Cinema ligt op tafel en ook met het jeugdbeleid wordt komaf gemaakt

Fuifzaal Cinema
RLA Fuifzaal Cinema
Verkoopt de stad Aalst fuifzaal Cinema? Het is alleszins een van de besparingsvoorstellen van schepen van Financiën Matthias De Ridder (N-VA). De stad investeert ook niet meer in jeugdraad Vonk, de repetitieboxen, festival Betong en jeugdinfrastructuur. De voorlopige meerjarenbegroting werd op 14 oktober besproken op het schepencollege. N-VA en Open Vld keurden ze goed. CD&V stemde tegen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dirk Van Nuffel

    Aankoop,inrichting,verbouwingen,middelen(subsidiëring).Men spreekt hier over bedragen met 7 cijfers en als andere uitbaters van een gebouw dat eigendom van de stad is en dat gebruikt wordt voor verenigingsdoeleinden een betere huur proberen te bedingen wordt er steevast geantwoord dat de huurprijs markt conform is terwijl de uitbaters van Cinema nog nooit een rotte cent huur hebben hoeven te betalen enkel en alleen omdat ze (politiek) gelinkt zijn aan degenen die de plak zwaaien in Aalst.