De Dwarsligger krijgt vaste stek aan Schotte

De Dwarsligger
RLA De Dwarsligger
Het stadsbestuur van Aalst heeft beslist om een vaste stek aan te duiden voor De Dwarsligger. Voortaan zal het drijvend ponton van 163.000 euro vooral dienstdoen als aanlegsteiger voor kano’s en andere vaartuigen.

Afgelopen zomer kon je De Dwarsligger vinden aan het Werfplein en sinds een tijdje drijft het functionele kunstwerk aan de oever waar de Dender sportcomplex Schotte voorbijstroomt. “Wij denken dat De Dwarsligger op die locatie zeer mooi zal liggen. Kano’s en kajakken van The Outsider vertrekken daar om de Dender te verkennen. Van op De Dwarsligger zal je ook de aangrenzende groene zone kunnen ontdekken. De stad zal de omgeving van het mooie prieeltje in dat bosje opkalefateren”, zegt schepen Ilse Uyttersprot (CD&V), tot enkele dagen geleden nog bevoegd voor Cultuur. “Alleen voor evenementen zal De Dwarsligger nog worden verplaatst.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.