Christoph D’Haese (N-VA) brengt stem uit: “Goede uitslag van gemeenteraadsverkiezing bevestigen”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Het enige stemmenkanon van Aalst, burgemeester Christoph D’Haese (N-VA), bracht deze ochtend zijn stem uit in het stembureau aan de Oude Gentbaan. Met de gemeenteraadsverkiezingen stak hij er met kop en schouders bovenuit, N-VA rekent erop dat hij de partij opnieuw heel wat stemmen oplevert.
Christoph D'Haese (N-VA) brengt zijn stem uit in het stembureau aan de Oude Gentbaan. “Ik hoop de goede score van bij de gemeenteraadsverkiezingen te bevestigen”, klinkt het.
Rutger Lievens Christoph D'Haese (N-VA) brengt zijn stem uit in het stembureau aan de Oude Gentbaan. “Ik hoop de goede score van bij de gemeenteraadsverkiezingen te bevestigen”, klinkt het.

D’Haese (N-VA) gaat voor een verlengd verblijf in de Kamer der Volksvertegenwoordigers van op de tweede plaats in Oost-Vlaanderen. Dat hij geen lijsttrekker is, maakte hem iets minder zichtbaar tijdens de campagne ten opzichte van nummer 1 op de lijst Anneleen Van Bossuyt, maar toch hoopt D’Haese op een goeie score. Met de gemeenteraadsverkiezingen in Aalst haalde hij 11.000 stemmen. Wordt hij ook een stemmenkanon op een niveau hoger? “Ik hoop de goede score van bij de gemeenteraadsverkiezingen te bevestigen. Het brengt wel wat stress teweeg, het is een examen om de vijf jaar. Hopelijk loopt het goed, het is belangrijk dat Aalst wordt vertegenwoordigd in de hoogste echelons”, zegt D’Haese (N-VA).
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.