Cali opent in augustus Dendergalm: “Minigolf, petanque, springkastelen en go-carts”

Cali
Joost De Bock Cali
Christophe Corthals en echtgenote Wendy Michiels zijn vanaf 1 augustus de nieuwe uitbaters van Dendergalm in Gijzegem. Zij zullen er een gezellige plek van maken waar je kan petanquen, minigolfen en een ijsje eten.

De onderhandelingen tussen het stadsbestuur en Christophe Corthals (alias Cali) zijn rond. De Prins Carnaval van de Arend 2012 wil na enkele werken in het pand openen op 1 augustus. “Normaal was het de bedoeling om op 1 juli te openen, maar de onderhandelingen duurden enkele weken langer dan voorzien”, aldus Cali. De burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) wilde een ‘marktconforme prijs’ en heeft die nu naar eigen zeggen beet.

Cali maakte van café Parking al een succes, maar droomde van Dendergalm. Een vriend van hem zal nu achter de toog staan van Parking. “We droomden van recreatie en dat was niet mogelijk in café Parking. Je kan in Dendergalm petanquen en er is een minigolfterrein. Er komen springkastelen en je zal go-carts kunnen huren", klinkt het.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.