Burgemeester D’Haese (N-VA) opent restaurant, al staat hij er voorlopig niet zelf achter de kookpotten

Het pand aan het Vredeplein.
Google Maps Het pand aan het Vredeplein.
Begint burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) binnen enkele jaren een nieuwe carrière als kok? Het pand op de hoek van de Arbeidstraat en Keizersplein staat al een tijdje leeg, maar is eigendom van D’Haese. Hij wil er in juni een restaurant openen waar je culinaire maaltijden kan afhalen.

Ooit was er danscafé Cocoon, later werd het restaurant So en daarna brasserie Kamiel. Nu wil burgemeester Christoph D’Haese er zelf een restaurant beginnen. Daarmee gaat hij Matthias De Ridder achterna, schepen in Aalst voor N-VA en uitbater van restaurant De Frigo.

D’Haese zegt dat hij het concept, een zaak waar je culinaire maaltijden kan kopen tegen een betaalbare prijs, heeft bedacht, maar nog niet zelf achter de kookpotten zal staan. “Dat is misschien iets voor later”, zegt Christoph D’Haese, zelf iemand die houdt van lekker eten.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sam Bosmans

    Zou hij zich niet beter bezighouden met de grote problemen hier in Aalst ,zoals de overvallen ,overlast ,drugs ,immigratie ,hangjongeren, na 18h moet je binnenblijven ....als hij niet het spelletje speelt en doet alsof hij carnavalist is voor de stemmen was hij al lang wegestemt want buiten geld uitgeven aan nutteloze infrastructuren en af en toe carnavalkostum aantrekken steekt hij niet veel uit ....veel bla bla bla op tv ....

  • johan lanoot

    In mei zijn het geen gemeenteraadsverkiezingen, die hebben we maar pas gehad. Dhaese is zeker van job en sjerp tot eind 2024.

  • Peter Buyck

    Mei... verkiezingen. Juni opening restaurant... Zou het kunnen dat de burgemeester een bui ziet hangen?