Broodjeszaak Panino blaast 20 kaarsjes uit

De medewerkers van Panino.
Rutger Lievens De medewerkers van Panino.
Broodjeszaak Panino uit de Sint-Jobstraat in Aalst bestaat 20 jaar. De zaak van Andy Loomans (44) en Tanja Campitelli (42) startte 14 dagen voor de hogeschool in de Kwalestraat haar deuren opende, twee decennia geleden.

Een hele week kan je bij Panino prijzen winnen naar aanleiding van de twintigste verjaardag van de broodjeszaak. Er zijn onder meer tickets voor Night Of The Proms te winnen, viptickets voor een cyclocrosswedstrijd en je kan ook een ontmoeting winnen met Christoff en Lindsay, inclusief tickets voor hun kerstconcert. De prijzen kan je winnen door mee te doen aan de tombola bij Panino. Iedereen die een broodje koopt maakt kans.

"20 jaar geleden zeiden ze: 'Doe het niet, in die straat een zaak starten'. Veertien dagen later startte de hogeschool op 100 meter van onze deur en de studenten staan hier dagelijks aan te schuiven voor een broodje. Ook personeel van het ASZ en het woonzorgcentrum komt bij ons broodjes kopen. De fietskoerier die bij de stad broodjes levert werkt bijna uitsluitend nog voor ons", zegt Andy. "We zijn heel blij dat we indertijd de stap hebben gezet en met Panino zijn gestart."
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carine Cornand

    Ze doen onze regio alle eer aan , Super lekkere broodjes nr1